لباس پزشکی و نکات خرید آن

۳۱ بازديد

هنگام خرید روپوش پزشکی و اسکراب، چه نکاتی را در نظر بگیریم؟

نکات خرید روپوش پزشکی و اسکراب چیست؟ روپوش ها و اسکراب های پزشکی لباس هایی هستند که پزشکان، جراحان و پرستاران می پوشند. معمولا در اتاق های عمل از اسکراب استفاده می شود، اما این روزها در بیمارستان ها پزشکان و پرستاران اغلب از اسکراب به جای روپوش استفاده می کنند. دلیل استفاده از آنها این است که راحتی این لباس ها بیشتر است. اگر قصد خرید اسکراب یا روپوش طبی را دارید، با این مقاله در وبسایت مدیفرم همراه شوید که نکات خرید لباس پزشکی را توضیح می دهد.

اول: اسکراب پزشکی گران یا ارزان؟

برای این تصمیم باید ببینید چقدر از اسکراب و روپوش استفاده می کنید و چقدر برایتان اهمیت دارد. اگر می خواهید لباس هایتان مانند روز اول پس از چندین بار شستشو سالم بماند، باید به دنبال قیمت بالاتر بروید. با این حال گاهی مدل های لباس طبی ارزان می تواند انتخاب خوبی برای کسانی باشد که هر روز از لباس و اسکراب استفاده نمی کنند. اما باز هم هنگام خرید به کیفیت جنس و هزینه ای که می پردازید توجه کنید تا ضرر نکنید. البته قیمت بالا همیشه به معنای کیفیت خوب نیست، بلکه باید کیفیت کار و شهرت سازنده را در نظر بگیرید.

دوم: اسکراب و لباس کلاسیک یا مدرن?

طرح و جزئیات لباس پزشکی شما انتخاب شماست. برخی از پزشکان و پرستاران حتی توصیه می کنند که یک خیاط یک الگوی سفارشی بسازد. شاید نوع خاصی از یقه را بخواهید که برای شما راحت تر باشد یا جیب شما بزرگتر باشد.خوشبختانه امروزه مدل های متنوعی در بازار وجود دارد که می تواند پاسخگوی نیازهای مختلف شما عزیزان باشد.

سوم: خرید یک روپوش طبی ساده یا طرح دار؟

این تصمیم شخصی است و به قوانین مرکز درمانی که در آن کار می کنید بستگی دارد. اگر در موسسات خصوصی با پروتکل خاصی برای پوشاک پزشکی کار می کنید، دستی برای انتخاب این کالا ندارید. با این حال، امروزه موسسات پزشکی برای استفاده از رنگ های جدید بازتر هستند. اگر در دفتر کار می کنید، می توانید به دنبال الگوها و رنگ های جذاب باشید. به عنوان مثال، محققان بر این باورند که پوشیدن رنگ های مختلف می تواند عملکرد شما را در محل کار بهبود بخشد. همچنین روپوش های طبی طرح دار برای پزشکانی که به درمان کودکان می پردازند، انتخاب خوبی هستند زیرا می توانند بر رابطه پزشک و بیمار تأثیر زیادی بگذارند.

چهارم: قد لباس

برای انتخاب قد لباس باید قد خود را در نظر بگیرید و اینکه آیا می خواهید بلند بپوشید یا کوتاه؟ لباس‌های بلندتر برای افراد قدبلند بهترین هستند و لباس‌های کوتاه‌تر برای افرادی که دائماً در حال رفت و آمد هستند، گزینه راحت‌تری است.

پنجم: سایز اسکراب مناسب یا گشاد؟

آخرین مرحله در انتخاب روپوش و اسکراب طبی اندازه است. بسیاری از افراد ترجیح می دهند سایزی را انتخاب کنند که به بدن نچسبد و در عین حال حرکت را سخت نکند. بهتر است از مدل های خیلی تنگ خودداری کنید،  زیرا این مدل ها زیاد عرق می کنند.
در فروشگاه مدیفرم می توانید چندین مدل اسکراب جراحی مردانه و اسکراب جراحی زنانه متناسب با نیاز و سلیقه خود پیدا کنید. اگر به فروشگاهی در تهران دسترسی ندارید، انتخاب خود را از طریق سایت مدیفرم انجام دهید و درب منزل تحویل بگیرید.

ششم: استفاده از رنگ های مختلف ناحیه درمان

جلوه رنگ ابعاد بیشتری پیدا می کند و به بیمار کمک می کند تا بیشتر استراحت کند. به عنوان مثال، یک پرستار می تواند از یک بیمار دبستانی بخواهد که تعداد بادکنک های لباسش را برای او بشمارد و در عین حال فشار خون یا دمای بدن کودک را زیر نظر بگیرد. در این حالت بیمار به دلیل تمرکز بر روی کار جانبی آسوده خاطر می شود و این آرامش خاطر منجر به خاطره ای مشترک از والدین کودک می شود. البته توجه داشته باشید که روپوش پزشکی را نباید با روپوش مربی مهدکودک اشتباه گرفت. در عوض می توان از این طرح ها در جزئیات لباس استفاده کرد و در عین حال از رنگ های روشن و شاد با نقش های ساده به عنوان پارچه اصلی لباس استفاده کرد.
البته این تاثیر فقط به بیماران محدود نمی شود. همیشه با لباس های رنگارنگ می تواند روحیه افراد را بهبود بخشد و به خصوص زمانی که کار تحت تاثیر فشار روانی زیادی قرار می گیرد، این تاثیر می تواند مفیدتر باشد.
در سایت مدیفرم می توانید مدل های مختلف روپوش طبی، روپوش پرستاری و اسکراب را در رنگ های مختلف ببینید و از هر نقطه ایران که هستید سفارش دهید. گروه تولیدی مانتوهای مدیفرم با تجهیز به جدیدترین مدل های مانتوهای طبی چاپی پاسخگوی سلیقه کلاسیک و مدرن پزشکان و پرستاران است.
ب
برای خرید لباس پزشکی از دوخت یادگار به فروشگاه آنلاین دوخت یادگار مراجعه کنید .

فلسفه استفاده از روپوش پزشکی

روپوش پزشکی در درجه اول لباس فرم کادر درمانی است. در واقع در تمامی دنیا کادر درمان شامل پزشکان، پرستاران، مراقب ها و دیگر پرسنل درمانی باید از یک لباس واحد و متحدالشکل استفاده کنند که نشان دهد آن ها کادر درمان هستند و همچنین سمت و موقعیت آن ها نیز مشخص شود.

 

معمولا در اکثر مراکز درمانی از روپوش سفید برای کادر درمان استفاده می شود اما همه کادر یک پلاک روی یونیفرم خود دارند که نام و موقعیت شغلی آن ها روی آن ذکر شده است؛ بدین شکل بیماران و همراهان آن ها می توانند کادر درمان را بر اساس موقعیت شغلی آن ها بشناسند.

 

در بعضی از مراکز درمانی هم پرسنل کادر درمان از لباس هایی با رنگ های مختلف استفاده می کنند تا موقعیت شغلی آن ها را تفکیک کند. مثلا پزشکان و پرستاران از لباس سفید و دیگر پرسنل و دستیاران از روپوش هایی با رنگ های سبز یا آبی و سایر رنگ ها استفاده می کنند.

 

البته در بعضی بخش ها مانند اتاق جراحی هم ممکن است پزشک و پرستار هم از لباس جراحی سبز یا آبی استفاده کنند که فلسفه خاص خود را دارد و برای افزایش راحتی چشم کادر درمان است. ضمنا این رنگ ها لک خون را کمتر از رنگ سفید نشان می دهند. 

 

روپوش سفید هم به جهت اینکه حسی از پاکیزگی و نظافت را در ذهن ایجاد می کند در بین کادر درمان بسیار محبوب است. بیماران باید به پزشکان اعتماد کنند و رنگ سفید روپوش آن ها بیشتر اعتماد و حس آرامش را به بیماران هدیه می دهد. پس همان طور که متوجه شدیم روپوش های پزشکی تنها برای محافظت لباس های کادر درمان از شر لک ها و آلودگی های بیمارستانی نیست بلکه فلسفه های خاص خود را دارد. 

ویژگی های روپوش پزشکی

روپوش پزشکی بالقوه باید دارای ویژگی هایی باشد که برای کادر درمانی قابل استفاده باشد. در واقع اکثر روپوش های پزشکی این قابلیت ها را دارند چراکه کسانی که به تولید این لباس های فرم می پردازند خود به خوبی می دانند در حال دوخت و تولید لباس فرم برای بخش حساسی از جامعه هستند و این لباس باید از یک لباس فرم معمولی تفاوت هایی داشته باشد. در ادامه ویژگی های بارز یک لباس پزشکی استاندارد را برای شما بر می شمریم:

• جنس روپوش های پزشکی اغلب از تترون است. به جهت اینکه کادر درمان مدت زیادی این روپوش را به تن دارند تترون بهترین پارچه ای است که دمای بدن را در یک حد ثابت نگه می دارند. ضمنا در ترکیبات این روپوش ها نباید پلاستیک باشد و نخ و پنبه بهترین ترکیبات برای روپوش های پزشکی است.

 

• روپوش های کادر درمانی باید در برابر مواد شوینده و آب و شست و شوی مداوم از خود مقاومت نشان دهند. در واقع این بدان معناست که نباید رنگ آن ها در اثر شست و شو بپرد یا پوسیده و پاره شوند. علت مهم بودن این ویژگی هم آن است که روپوش های پزشکی به جهت اینکه دائم در معرض آلودگی های بیمارستانی هستند به شکل مرتب شسته می شوند و باید مقاومت پارچه آن ها بسیار بالا باشد.

 

• جنس روپوش پزشکی نباید به گونه ای باشد که لک ها را روی خود نگه دارد. در محیط های بیمارستانی و پزشکی امکان لک شدن روپوش چه لک مواد دارویی و شیمیایی باشد چه رد خون یا استفراغ و ... بیمار بسیار زیاد است. جنس روپوش باید به گونه ای باشد که با شست و شو و مواد لک بر بتوان آن ها را پاک کرد. لباس لک دار پزشکی به هیچ وجه برای بیماران خوش آیند نیست. 

 

• جنس پارچه روپوش پزشکی باید ضد حساسیت باشد. حساسیت زا بودن پارچه روپوش علاوه بر اینکه برای خود کادر درمان مشکل ساز می شود می تواند برای بیماران هم مشکل ایجاد کند. به این ترتیب باید از روپوش هایی با پارچه های مرغوب و ضد حساسیت استفاده کنید. 

 

• روپوش پزشکی باید قابل اتوکشی باشد. اکثر پارچه های پنبه ای خیلی زود چروک می شوند و چون نمی توان در محل کار از لباس چروک دار استفاده کرد باید لباس به خوبی اتو کشیده شود. پارچه پنبه زود چروک می شود اما اتو کشی آن هم سخت نیست. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.