کاربرد تشک آنتی رفلاکس نوزاد

۳۶ بازديد

چگونه ریفلاکس کودک خود را تسکین دهیم؟

شما می توانید با ایجاد تغییرات کوچک در نحوه تغذیه کودک، به کاهش ریفلاکس کودک کمک کنید.

1 - به کودک خود به طور مرتب شیر دهید

کودک شما با معده ی خیلی پُر، بیشتر احتمال دارد دچار رفلاکس شود نسبت به وقتی که به اندازه ی کافی شیر خورده باشد. در نتیجه حجم شیری که به کودک می دهید را کم کنید و در عوض، تعداد دفعاتی که به او شیر می دهید را افزایش دهید.

2 - در حالت ایستاده به کودک شیر دهید

ترجیحاً سعی کنید در حالت ایستاده به کودک شیر دهید و بعد از شیر دادن نیز حدود نیم ساعت، کودک را در همان وضعیت ایستاده نگه دارید تا جلوی بالا آمدن اسید را بگیرید. سعی کنید به کودک خود وعده های غذایی کم اما چند بار در طول روز بدهید.

3 - اندازه نوک بطری شیر را بررسی کنید

اگر کودک شما از شیشه، شیر می خورد، نوک آن را حتماً بررسی کنید و موقع شیر دادن به کودک خود، آن را طوری نگه دارید که داخلش هوا جمع نشود. به علاوه بهتر است از شیشه شیرهایی با سوراخ های بزرگ که باعث جریان سریع شیر می شوند، برای شیر دادن استفاده نکنید.

4 - به کودک کمک کنید که بیشتر آروغ بزند

آروغ زدن نوزاد ممکن است از علائم رفلاکس جلوگیری کند. چه به کودک خود شیر مادر می دهید و چه شیر خشک، باید آروغش را مرتباً بگیرید.

5 - تشک ضد رفلاکس کودک بخرید

تشک های آنتی رفلاکس، شیب دار هستند و با کمک قانون جاذبه از رفلاکس کودک هنگام خواب جلوگیری می کنند. پس احتمالاً از خرید آن ها پشیمان نمی شوید.

تشک آنتی رفلاکس نوزاد چیست؟

تشک آنتی رفلاکس نوزاد (به انگلیسی baby anti reflux pillow) (که به تشک ضد خفگی هم مشهور است)، تشکی است که کمی شیب دارد (معمولا در مدلهای 12 درجه، 20 و 30 درجه تولید می شود) تا از عمل رفلاکس کودک حین خواب جلوگیری کند و در دو طرف آن بالشتک هایی قرار گرفته تا حرکت نوزاد را هنگام خواب محدود کند.

استفاده از یک تشک ضد خفگی برای کودک، علاوه بر اینکه باعث می ­ شود کودک تان خواب راحتی داشته باشد در حفظ سلامتی ستون فقرات او نیز تأثیر زیادی خواهد داشت و همچنین می تواند با تخلیه مجاری بینی، به تنفس بهتر کودک کمک کند.

اهمیت خرید تشک نوزادی آنتی رفلاکس

اگر هنگام شیردهی احساس لرزش در پشت قفسه سینه نوزاد شدید، که اغلب با برونشیت یا آسم اشتباه گرفته می شود (اگرچه به درستی درمان نمی شود، می تواند به عنوان آسم مزمن باقی بماند). کودک شما به بیماری ریفلاکس معده و مری مبتلا است.

اگر این بیماری را دیر متوجه شوید، و عدم توانایی در کنترل این بیماری منجر به آسیب به حنجره و نای توسط اسید برگشتی از معده خواهد شد. در این کودکان گلو درد دائمی می شود و این بیماری نیز یکی از دلایل عفونت های ریوی و ذات الریه در کودکان است. در برخی موارد، ریفلاکس ناشی از آلرژی و عدم تحمل مواد غذایی است.

در صورت بروز این علائم، بهتر است رژیم غذایی کودک خود را کمتر تغییر دهید. اگر بلافاصله پس از تغذیه استفراغ کرد، دیگر از شیر دادن خودداری کنید و منتظر بمانید تا دفعه بعد دوباره به او شیر دهید. توصیه می شود کودک را 30 دقیقه پس از تغذیه به حالت ایستاده نگه دارید، سعی کنید کودک را کمتر از قبل روی شکم خود نگه دارید.

برای جلوگیری از بازگشت غذا به ریه های کودک می توانید از تشک نوزادی آنتی رفلاکس استفاده کنید که از عوارض جبران ناپذیری به فرزند دلبنده شما جلوگیری میکند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر با این تشک های گارد دار نوزادی آشنا شویم.
تشک رفلاکس نوزاد

عوراض و تاثیرات رفلاکس معده بر روی نوزادان

1 - تف کردن و استفراغ

تف کردن برای نوزادان طبیعی است. با این حال، تف کردن شدید ممکن است یکی از علائم باشد. این امر به ویژه در صورتی صادق است که نوزاد شما بیش از 12 ماه سن داشته باشد و همچنان بعد از غذا به شدت آب دهانش را تف کند. تف کردن خون، مایع سبز یا زرد، یا ماده ای که شبیه تفاله قهوه است نیز ممکن است نشان دهنده رفلاکس معده یا سایر اختلالات جدی تر باشد.

تف کردن به طور معمول بدون درد است. کودک شما پس از تف کردن همچنان باید شاد و سالم به نظر برسد. اگر کودک شما به رفلاکس معده مبتلا شده تف کردن شدید یا استفراغ دردناکی را تجربه می کند که همراه با گریه است.

2 - امتناع از غذا خوردن و مشکل در خوردن یا بلعیدن

اگر نوزاد شما در حین تغذیه درد داشته باشد، ممکن است از خوردن امتناع کند. این درد ممکن است به دلیل تحریکی باشد که هنگام بازگشت محتویات معده به مری ایجاد می شود.

3 - آروغ یا سکسکه مرطوب

آروغ خیس یا سکسکه خیس زمانی است که نوزاد هنگام آروغ زدن یا سکسکه مایعی را بیرون می ریزد. این می تواند نشانه ای از رفلاکس معده در کودکان باشد.

4 - عدم افزایش وزن

کاهش وزن یا عدم افزایش وزن ممکن است در نتیجه استفراغ بیش از حد یا تغذیه ضعیف مرتبط با رفلاکس معده در کودکان رخ دهد.

5 - قوس دادن غیر طبیعی بدن

نوزادان ممکن است در حین یا بعد از تغذیه بدن خود را قوس دهند. تصور می شود که این ممکن است به دلیل احساس سوزش دردناک ناشی از تجمع مایع معده در مری باشد. قوس های غیرطبیعی ممکن است به تنهایی یک مشکل عصبی باشد. با این حال، اگر کودک شما هم تف کند یا از خوردن امتناع کند، می تواند نشانه GERD یا رفلاکس معده باشد.

6 - سرفه مکرر

ممکن است نوزاد شما به دلیل بالا آمدن اسید یا غذا به پشت گلو، مکرراً سرفه کند. غذای برگشت داده شده همچنین می تواند به ریه ها و نای آسیب وارد کند و منجر به ذات الریه و آسم شود.

7 - درد قفسه سینه یا سوزش سر دل کودک

محتویات معده برگشته، ممکن است پوشش مری را تحریک کرده و باعث سوزش سر دل شود. این یکی از شایع ترین علائم رفلاکس اسید در کودکان بزرگتر و بزرگسالان است، اما ممکن است تشخیص آن در نوزادان دشوار باشد.

8 - عدم افزایش وزن

کاهش وزن یا عدم افزایش وزن ممکن است در نتیجه استفراغ بیش از حد یا تغذیه ضعیف مرتبط با رفلاکس اسید یا GERD رخ دهد.

ویژگی های تشک یا بالش آنتی رفلاکس نوزاد

تشک آنتی رفلاکس کودک را باید سر صبر بخرید تا بتواند تاثیر مناسب خود را بگذارد. در خرید تشک ضد رفلاکس، به این موارد توجه کنید:

  1. سایز تشک : اندازه تشک ضد رفلاکس کودک باید با تخت او تناسب داشته باشد و از هر طرف ۴ سانتی متر فاصله داشته باشد.
  2. کیفیت تشک : بهتر است از مارک های معتبر تشک ضد رفلاکس نوزاد را بخرید؛ تا هم ارگونومی اش مناسب باشد؛ هم ایمنی لازم را به کودک شما بدهد.
  3. درجه تشک : تشک ضد رفلاکس کودک باید قابلیت تنظیم درجه را داشته باشد؛ بهترین زاویه این تشک ها عبارتند از:
    • تشک آنتی رفلاکس ۲۰ درجه
    • تشک آنتی رفلاکس ۳۰ درجه
  4. سفتی و نرمی تشک : بیشتر پدرمادرها ذهنیت درستی درباره راحتی تشک فرزندشان ندارند؛ به خاطر این که کودک شیرخوار نمی تواند بگوید که تشک اش راحت است یا خیر. برای این که بدانید تشک آنتی رفلاکس کودک راحت است یا خیر؛ دست خودتان را روی آن فشار دهید؛ این تشک نباید خیلی نرم یا خیلی سفت باشد تا به ستون فقرات بچه آسیب وارد شود.
  5. جنس تشک : یکی از مهم ترین ویژگی های تشک ضد رفلاکس نوزاد، جنس داخل آن است؛ این که ظاهر تشک، دل شما را ببرد، کافی نیست؛ همان مواد داخل تشک هستند که آن را مرغوب یا بی کیفیت می سازند. فیلر داخل تشک معمولا از این سه جنس است:
    • فوم
    • اسفنجی
    • فنری (تشک فومی باید تراکم کافی داشته باشد؛ تا با تغییر دما و در طول استفاده، حالت آن تغییر نکند. در غیر این صورت باعث گرفتگی عضلات کودک می شود؛ در نهایت هم او را بیشتر ناراحت می کند.)
  6. ضد حساسیت : هنگام خرید تشک آنتی رفلاکس کودک و نوزاد، توجه کنید که جنس رویه تشک، از مواد ضد باکتری و ضد حساسیت باشد.
  7. ارتفاع تشک : یک تشک ضد رفلاکس نوزاد ارتفاعی بین ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر دارد؛ سایر تشک هایی که ارتفاع بلندی تری دارند؛ ممکن است سبب لیز خوردن فرزندتان شوند و باید حتما کمربند داشته باشند. همان طور که در برخی از تصاویر این مطلب مشاهده کردید؛ کمربند این تشک ها ایمنی کودک را بالا می برند.
  8. طراحی تشک : این که تشک ضد رفلاکس کودک، فقط پهن باشد و زاویه دار ملاک نیست؛ طراحی تشک آنتی رفلاکس باید اصولی و مطابق ارگونومی بدن کودک باشد؛ به این ترتیب هنگامی که فرزندتان را روی آن گذاشته اید و به کارهای خودتان مشغول هستید؛ کودک دچار خفگی نشود.
  9. گارانتی محصول : با تمام مواردی که گفتیم گاهی ممکن است به دلایل نامعلوم تشک آنتی رفلاکس کودک، دچار مشکلاتی شود؛ بنابراین بهتر است از مارک هایی خریدتان را انجام دهید که ضمانت نامه معتبر و کاربردی به شما می دهند. ضمانتی که حداقل ۱ سال زمان دارد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.