حوض و استخرهای آبنما در کنار زیبایی که به سازه میبخشند، میتوانند به عنوان عاملی مناسب برای حفظ تناسب هوا هم تبدیل شوند. اگر در فکر پیادهسازی آبنمایی زیبا و با عملکرد مناسب هستید، باید بدانید که در کنار مصالح ساختمانی، به تجهیزاتی مانند پمپ و کفکش آبنما هم نیاز دارید. حال احتمالا سوالاتی مانند پمپ آبنما چیست و کاربرد کفکش ابنما در کجاست؟ ذهنتان را درگیر کرده است. اگر به دنبال جواب مناسبی برای این سوالات هستید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید و در کنار آشنایی با تجهیزات آبنما، در خصوص قیمت پمپ آبنما هم اطلاعات کسب کنید.
جهت استعلام موجودی و ثبت سفارش با شماره 09028414932 در ارتباط باشید
کفکش ابنما چیست؟
بطور معمول، پمپ آبنما با نام دیگر پمپ کفکش هم شناخته میشود. این محصول که یکی از کاربردیترین قطعات در راهاندازی آبنما به شمار میرود، نقش موثری را در میزان پرتاب آب بازی میکند. در آبنما و فوارهها، معمولا میزان پرتاب آب از اهمیت خاصی برخوردار است؛ از همین رو، برای اجرایی شدن این فرایند از پمپ و کفکش آبنما استفاده میشود. در میان انواع پمپ ابنما، محصولی متناسب با فواره مدنظر شما خواهد بود که راندمان متناسبی از خود نشان داده و توانایی پرتاب آب به میزان مورد نیاز را داشته باشد. در ادامه بیشتر با کاربرد این محصول آشنا شده و در خصوص آن اطلاعات کسب میکنیم.
نگاهی بر کاربرد پمپ ابنما و انواع آن
شاید برایتان جالب باشد که بدانید انواع کفکش آبنما، بخشی از موتور پمپهای مستغرق سانتریفیوژی محسوب شده و در دو نوع کفکش تک فاز و سه فاز عرضه میشوند. پمپهای تک فاز که بطور معمول با قطرهای دهانه خروجی 1 و 2 و 3 و ¼ 1 اینچ تولید میشود، برای مصارف خانگی کاربرد دارد. در طرف دیگر پمپ کفکش سه فاز کاربرد صنعتی یا کشاورزی داشته و از دهانه خروجی در اندازههای 2، 3، 4 و 6 اینچ برخوردار است. همچنین محدوده توان این محصول میتواند در بازه 1 تا 20 اسب بخار باشد.
دقت کنید که پمپ فواره تنها باید در آب استارت شود و در صورت خشک و بدون آب کار کردن، ممکن است دچار سوختگی موتور شود. این سری از پمپها به میزان گستردهای در استخراج آب حوضهای کم عمق استفاده شده و در چاههای آب بطور فراوان به چشم میخورند. از دیگر کاربرد پمپ آبنما پیشرفته، میتوان به فعالیت بدون نیاز به اتصال برق و با استفاده از باتری اشاره کرد.
جنس پمپ کفکش از چه تشکیل شده؟
پمپ آبنما بر اساس نیاز مشتری، در جنسهای متفاوت و گوناگونی تولید و عرضه میشود. در میان انواع متریالهای پرکاربرد، از چدن، استنلس استیل و آلومینیوم بیش از مواد دیگری برای ساخت بدنه کفکش استفاده میشود. برای ساخت پروانه این محصول هم متریالهای استیل، چدن، برنج، تکنوپلیمر و نوریل به کار گرفته میشود.
مزایا پمپ کفکش
- توانایی انتقال آبهای سطحی
- توانایی تخلیه آب حوضچههای آسانسور
- راندمان بالا و به صرفه در طولانی مدت
- برخورداری از مصرف بهینهتر، نسبت به پمپ شناور
- برخورداری از خدمات فروش گسترده، نسبت به پمپ شناور
قیمت کفکش ابنما چقدر است؟
پس از کسب آشنایی کلی نسبت به پمپ و کفکش آبنما، به بخش جدی و حیاتی قیمت پمپ آبنما میرسیم. در خصوص میزان هزینه این سری از پمپها باید بدانید که قیمت آنها بر اساس میزان کارایی، نوع و مدل متغییر بوده و از پایه ثابتی برخوردار نیست. اگر به دنبال قیمت دقیق پمپ مدنظر خود هستید، اصلا جای نگرانی نیست؛ تنها کافی است که نگاهی بر محصولات سیگما کمپانی داشته باشید و از قیمت کفکش آبنما با خبر شوید. حال اگر قصد خرید پمپی برای ابنما شخصی خود را دارید، در ابتدا مروری بر بخش بعدی داشته و با اطمینان خاطر دستگاه خود را انتخاب کنید.
چگونه پمپ آبنما مناسب خود را پیدا کنیم؟
همانطور که در بخشهای قبلی متوجه شدید، پمپ آبنما نوعی پمپ سانتریفیوژی به شمار میروند که با عبور دادن آب از پروانههای خود، فشار آب را افزایش میدهد. در ادامه این افزایش فشار، آب توسط لولههای پلاستیکی به شدت به بیرون پرتاب شده و آب را به ارتفاع مشخصی هدایت میکند. اما انجام این فرایند به درستی، تنها معیار شاخص برای انتخاب یک پمپ و کفکش آبنما بهشمار نمیرود؛ بلکه انتخاب پمپی متناسب با یک فواره مشخص، نیاز به انجام محاسباتی دقیق دارد.
در کنار عملکرد پمپ ابنما، هر نوع از این تجهیزات باید متناسب با فواره خود، بتوانند در هر ساعت حداقل یک مرتبطه آب موجود در آبنما را بطور کامل به جریان درآورند؛ از همین رو، شما قبل از هر کاری باید میزان حجم حوضچه آبنمای خود را اندازهگیری کرده و سپس بر اساس میزان حجم آن، پمپی مناسب انتخاب کنید. از نکاتی دیگری که در هنگام انتخاب باید دقت کنید، راندمان دستگاه است. درسته که پمپ کفکش با راندمان بالا از هزینههای نسبتا بالاتری برخوردارند، اما در طول زمان هزینههای شما را کاهش داده و بطور کلی انتخابی مقرون به صرفهتر به شمار میروند. پس از بررسی نکاتی مربوط به خرید، این سوال مطرح میشود که پمپ ابنما از کجا بخرم؟ برای گرفتن جواب این سوال، بخش بعدی را از دست ندهید.
سیگما انتخابی همیشه مناسب
برای اولین بار در سال 1392 بود که شرکت سیگما با هدف خدمترسانی به هموطنان خود، فعالیتش را آغاز کرد. با گذشت چندین سال، این شرکت فنی مهندسی با ارائه محصولات مدرن و درجه یک، رضایت مخاطبان را به خود جذب کرد؛ این موضوع باعث شده که برند سیگما در امروز، به یکی از بهترین برندهای تولیدکننده پمپ و کفکش آبنما تبدیل شود.
تنوع محصولات این برند تنها به پمپ آبنما محدود نشده و از انواع تجهیزات ویلایی، محصولات نورپردازی استخر و آبنما و نازل آبنما هم برخوردار است. برای دسترسی کامل به محصولات این شرکت پیشگام، کافی است که به بخش محصولات مراجعه کرده و در آنجا با انواع کفکش آبنما و دیگر محصولات آن آشنا شوید. با وجود اعتبار درخشان سیگما، جای تردیدی باقی نمیماند؛ پس فرصت را از دست ندهید و همین حالا سفارش خود را تکمیل کنید.
شیوه نصب و نگهداری مناسب از پمپ آبنما
پس از انتخاب پمپ و کفکش آبنما، وقت آن رسیده که به برخی از نکات در خصوص نصب و نگهداری آن بپردازیم. پس اگر پمپ خاص خود را خریداری کردید و قصد راهاندازی آن را دارید، حتما به نکات زیر توجه کنید:
- میزان املاح آب را در نظر داشته باشید؛ بطور کلی پمپهای آبنما تنها توانایی پمپ کردن آب تمیز، با میزان کمی از املاح را دارند؛ از همین رو، باید قبل از هر کاری، میزان ماکزیمم ذرات تعیین شده برای هر مدل پمپ، مورد بررسی قرار بگیرد.
- پس از مدتی پمپها نیاز به هواگیری پیدا میکنند؛ دقت کنید که فرایند هواگیری باید به دست یک فرد متخصص و با تجربه انجام شود.
- هر پمپ کفکش از میزان عمق غوطهوری خاص خود برخوردار بوده که درهنگام نصب و استفاده باید مورد بررسی قرار بگیرد.
- این سری از پمپهای برای انجام عملکرد مناسب، باید حداقل 20 الی 30 سانتیمتر با کف محیط نصب، فاصله داشته باشند.
- از دیگر نکات مربوطه به نصب پمپ فواره که باید به آن دقت کنید این است که نباید در میزان خروجی، سایز تغییر کند. در صورتی که این اقدام قابل جلوگیری نبود، در حدود 2 متر، سایز خروجی لولهکشی پمپ را تغییر دهید تا به موتور فشاری وارد نشود.
- میزان ولتاژ برق پمپ کفکش را بررسی کنید. در پمپ و کفکشآبنمای دیواری، کم بودن میزان ولتاژ در دراز مدت، سبب آسیب دیدن پمپ و نیمسوز شدن آن میشود؛ پس حتما به میزان ولتاژ ورودی خود دقت کنید.
- صافی پمپ، بر اساس نوع سیال، در بازه زمانی مشخص باید چک و بررسی شود.
- برای جابجا کردن پمپ، هیچگاه از کابل برق دستگاه کمک نگیرید و پمپ را تنها با استقاده از حلقههای زنجیر موجود در بالای موتور جابجا کنید.
- تمامی بلبرینگهای پمپ آبنما، دارای محفظههای گریسی بوده که باید در بازه زمانی مشخص، بررسی و پر شوند.
- پمپ و کفکش آبنما هر 4000 ساعت نیاز به تعویض روغن دارد.
- در بالای پمپ پیچهایی برای روغنریزی قرار داده شده است.
- در هنگام تعویض روغن پمپ، رنگ زرد روغن، به منظور سلامت مکانیکال سیل است.
- در صورتی که آب به درون پمپ نفوذ کند، باید مکانیکال سیل مورد تعویض قرار بگیرد.
- در صورتی که از روغن مورد نیاز پمپ آبنما خود اطلاعی ندارید، میتوانید از روغنهای SAE10W و SAE20W استفاده کنید.
در انتها
به عنوان جمعبندی باید اشاره کنیم که در ابتدای مطلب امروز با پمپ و کفکش آبنما آشنا شدیم و در خصوص کاربرد کفکش آبنما اطلاعات مفیدی کسب کردیم. در ادامه گذری بر قیمت و نکات مربوط به خرید این سری از محصولات داشتیم.
حال اگر قصد دارید که در خصوص مدلهای خاصی از کفکش آبنما اطلاعاتی کسب کرده و محصولی متناسب با فواره خود را انتخاب کنید، بخش محصولات وبسایت سیگما را از دست ندهید. در بخش محصولات، تنوع گستردهای از انواع پمپ آبنما قرار داده شده که شما با انتخاب هر مورد میتوانید، از نقد و بررسی مختصر و مفیدی برخوردار شده و خریدی مطمئن را سپری کنید.
امیدواریم که مطالب اشاره شده مفید واقع شده و خرید کفکش آبنما را برایتان سادهتر کرده باشد. اگر سوالی ذهنتان را درگیر کرده، فراموش نکنید در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر