ماهی سالمون اقیانوسی
صادرات ماهی سالمون که در دسته آزاد ماهیان قرار می گیرد، هفت گونه شناخته شده دارد که در اقیانوس آرام در آب های آمریکای شمالی و آسیا و یا اقیانوس اطلس یافت می شوند. این ماهی دارای گوشت سفت و شاداب به رنگ صورتی تا نارنجی است که ارزش غذایی بالایی دارد. این گونه جزء گروه ماهیهای آندرومی قرار می گیرد که در آب شیرین تولید مثل میکنند اما در بزرگسالی وارد دریا و اقیانوس میشوند.
طبق فرهنگ عامه، ماهی سالمون هرساله برای تخم ریزی به همان مکان باز می گردد. این آبزیان اغلب نسبت به تغییرات محیطی بسیار حساس هستند و اغلب به عنوان گونهای شاخص استفاده میشوند. جالب است بدانید بیشترین رکورد وزنی برای سالمون اقیانوس اطس ثبت شده است که به 100 پوند (45 کیلوگرم) می رسد.
سالمون های اقیانوس آرام به طور متوسط کوچک تر هستند. سالمون چندین بار در جریان بالا و پایین حرکت می کند تا تخم ریزی کند. سپس به دریا باز میگردد و این روند را در طول عمر خود تکرار کند. آن ها برای قرن ها بخشی از رژیم غذایی انسان بوده اند و نقش قدرتمندی در اساطیر بسیاری از کشورهای بومی آمریکای غربی دارند. این گونه اغلب به صورت تجاری صید می گردد (صادرات ماهی سالمون) و به دلیل صید بی رویه در معرض تهدید قرار دارد.
ماهی قزل سالمون پرورشی
بهتر است بدانید که در ایران، گونه اقیانوسی به ندرت در بازار یافت می شود و جزء آبزیان وارداتی گران قیمت محسوب می گردد. به همین دلیل سرانه مصرف این گونه اقیانوسی در کشور بسیار پایین است. از این رو شرکت های پرورش دهنده ماهی، اقدام به پرورش آن در شرایط و زیستگاه متناسب با این گونه می نمایند. در ایران، این ماهی اغلب با نام متعارف « قزل سالمون » به فروش می رسد. علاوه بر فروش داخلی، صادرات ماهی سالمون پروررشی نیز افزایش یافته و کشورهای همسایه و برخی از کشورهای اروپایی و آسیایی نیز از خرید آن استقبال نموده اند.
ارزش غذایی این ماهی پرورشی
سالمون یکی از مغذی ترین غذاهای دریایی روی کره زمین است. صادرات ماهی سالمون مدت هاست که مورد توجه کشورهای مختلف قرار گرفته است. این ماهی چرب محبوب نه تنها سرشار از مواد مغذی است، بلکه می تواند برخی از عوامل خطر را برای چندین بیماری کاهش دهد. سالمون به دلیل تأمین اسیدهای چرب ضروری امگا 3، پروتئین با کیفیت بالا و انواع ویتامین ها و مواد معدنی در رژیم غذایی انسان از ارزش بالایی برخوردار است.
این ماهی کمکالری است. سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب، امگا 3، کلسترول مفید و مواد معدنی همچون ید، فسفر، کلسیم، پتاسیم و آهن و ویتامینهایی همچون A ،B و D می باشد. به همین دلیل می توان آن را یک منبع بسیار کامل و کافی در رژیم غذایی همه گروه های سنی (خصوصاً کودکان و سالمندان) دانست.
روش تشخیص ماهی سالمون از ماهی قزل آلا :
- پایین تنه ماهی سالمون خال ندارد ولی در ماهی قزل آلا دارد .
- فک بالای ماهی قزل آلا از چشم آن بالا تر است اما در ماهی سالمون اینگونه نیست .
- ماهی سالمون سری باریک و نوکی تیز دارد اما ماهی قزل سری گرد و بدنی ضخیم دارد .
- دم سالمون باریک و چنگالی مانند است اما دم قزل آلا محدب شکل یا مربعی است
قیمت ماهی سالمون ایرانی در بازار چند است ؟
- سایز ماهی
- نوع بسته بندی
- زمان تحویل
- مکان تحویل
- حجم و وزن ماهی
- منجمد یا تازه بودن
- شکم پر یا شکم خالی
- با دم و سر یا بدون دم و سر
بهترین شرکت صادر کننده ماهی سالمون ایرانی به دنیا چه نام دارد ؟
- ۰ ۰
- ۰ نظر