بهترین قاب گوشی فانتزی

۲۷ بازديد

زمانی که یک گوشی جدید تهیه می کنید با اشتیاق به جست و جو درباره قابلیت های ویژه و کارایی های گوشی تازه خود می پردازید. اما آیا به خرید یک قاب برای محافظت گوشی هوشمندتان و خرید هم فکر می کنید؟ در ادامه با مقاله راهنمای خرید قاب گوشی با کالانه مگ همراه باشید.

گوشی های موبایل همیشه برای خدمت به ما آماده اند، البته تا زمانی که به زمین می افتند یا اشتباها لیوان آب رویشان می ریزد! تازه آن زمان است که به مشکل می خورند و کارایی بالای خود را از دست می دهند. پس بهتر است که برای محافظت از این دوستان ارزشمند که پول زیادی خرجشان کرده اید، کمی بیشتر دست به جیب شده و یک قاب محافظ گوشی هم تهیه کنید تا هم دستگاه عمر بیشتری داشته باشند و هم موبایلمان دوست خوبی پیدا کند! وقتی کلمه قاب یا کاور گوشی را می شنویم، اکثرا قاب های متنوع و رنگارنگ آیفون برایمان تداعی میشود. اما تمام شرکت های ساخت موبایل و تبلت گارد های محافظ دستگاه را هم برای دستگاه هایشان تولید می کنند که ممکن است در بحث تنوع به پای آیفون ها نرسند، اما باز هم طیف گسترده ای از قاب را دارا هستند.

هرکس باید با توجه به سلیقه و نیاز خود اقدام به خرید قاب گوشی نماید؛ مثلا اگر به طرح های کلاسیک علاقه مندید بهتر است برای موبایل خود قاب های طرح چرم یا کیف های تمام چرم و رنگ های تیره تر را در خرید قاب مد نظر قرار دهید. همچنین اگر به طرح های اسپرت علاقه مندید قاب های سیلیکونی یا رنگ های شادتر بیشتر مناسب شماست.

در ابتدا باید توجه داشته باشید که صرف نظر از اینکه چه قابی با چه جنس و طرحی را خریداری می کنید، حتما باید قاب ساخته شده برای موبایل خودتان را تهیه کنید. چون در قاب های دیگر جای دوربین، بلندگو، پورت های گوشی و دکمه ها متفاوت است . پس اگر فروشنده هم به شما گفت که قاب گوشی دیگری به موبایل شما می خورد، ابتدا مطمئن شوید که این قاب جلوی هیچ کدام از پورت ها و دوربین و … را نمی گیرد و سپس قاب را خریداری نمایید.

اما قاب ها تنوع زیادی در مدل دارند؛ از قاب های معمولی ژله ای گرفته تا کیف های همراه محافظ صفحه که هر کدام دارای ویژگی های خاص خود هستند. در ادامه به معرفی و بررسی هر کدام از قاب ها می پردازیم.

قاب ژله ای

انتخاب بهترین قاب گوشی

قاب های ژله ای یا شفاف معمول ترین و ارزان ترین قاب های موجود در بازار هستند و با جنس پلاستیکی که دارند محافظ خوبی در مقابل خط و خش هستند. قاب ژله ای وزن گوشی را بالا نمی برد و ظاهر گوشی شما را تغییر نمی دهد. اما نباید انتظار بیشتری از قاب های ژله ای داشت، چون این قاب ها با طراحی سبک و جنس پلاستیکی خود توانایی جلوگیری از ضربه های وارده به گوشی را ندارند. قاب های پلاستیکی خشک و محکم هم تقریبا مشابه قاب های ژله ای عادی عمل میکنند، اما به دلیل خشک بودن پتانسیل شکستن بالاتری دارند.

قاب سیلیکونی

بهترین نوع قاب برای گوشی

سیلیکون نوعی پلاستیک مقاوم در مقابل حرارت و بسیاری از مواد شیمیایی است. قاب هایی که از سیلیکون ساخته می شوند در برابر حرارت مقاومت بالایی دارند و اگر تمام بدنه گوشی را بپوشانند می توانند محافظ خوبی برای موبایل شما باشند. اما باز هم خیلی در مقابل ضربه های محکم مقاوم نیستند و بیشتر جلوی خط و خش را می گیرند. اکثر قاب های سیلیکونی به دلیل نازک بودن حس خوش دستی خوبی می دهند و به دلیل اینکه بسیار سبک هستند، وزن گوشی را خیلی بالا نمی برند. در ضمن این قاب ها تنوع بسیار زیادی در رنگ هایشان دارند و کاربر می تواند در میان تنوع زیادی از رنگ ها، قاب سیلیکونی مورد علاقه خود را پیدا کند.

قاب فانتزی

بهترین کاور برای گوشی

همینطور که از اسم این قاب ها پیداست قاب های فانتزی دارای رنگ های شاد یا طراحی خاص و انتزاعی هستند. به همین دلیل قاب های فانتزی شاید بیشترین تنوع را در طرح و رنگ داشته باشند. از طرح های بچه گانه و کارتون ها گرفته تا طرح ایموجی و طرح لباس و .. برای پشت قاب ها جزء پرطرفدارین انواع قاب های فانتزی هستند. استفاده از این قاب ها بسیار لذت بخش و جالب است و با توجه به تنوع بالا تقریبا برای همه سلیقه ها یکی از این قاب ها پیدا می شوند. اما در اکثر این قاب ها تنها جنبه زیبایی و طراحی روی قاب مورد توجه است و معمولا جنبه محافظت از گوشی کمتر مورد توجه قرار می گیرد.

قاب چرمی

برای خرید قاب گوشی به چه نکاتی توجه کنیم؟

قاب های چرمی ظاهری کلاسیک و قدیمی دارند و بیشتر به همین خاطر مورد استقبال قرار می گیرند. این قاب ها علاوه بر ظاهر زیبا و کلاسیک، از کیفیت بالایی برخوردار هستند و حس خوبی را به هنگام در دست گرفتن گوشی منتقل می کنند. اما استفاده از چرم طبیعی در تولید قاب هزینه بالایی داشته و معمولا قاب های تولید شده با چرم طبیعی جزو کاورهای های لوکس و گران قیمت به شمار می روند. به همین دلیل یک سری از محافظ ها با استفاده از مواد ارزان قیمت تر با طرح چرم تولید می کنند که ظاهری شبیه به قاب های چرمی داشته ولی کیفیتی پایین تر نسبت به آنها دارند.

قاب ضد ضربه

همه چیز در مورد قاب گوشی

قاب های ضد ضربه معمولا بدنه فلزی یا پلاستیکی خیلی محکم دارند و قطر و وزن زیادی هم دارند اما همه اینها با توجه به محافظت بسیار بالایی که ارائه می دهند، قابل چشم پوشی است. این قاب ها گوشی را کمی سنگین می کنند و ممکن است کمی هم به حجم بدنه اضافه کنند، اما در عوض در بسیاری از ضربه های وارده محکم هم از گوشی شما کاملا محافظت می کنند.

قاب های هولدر، مگنت و پاپ سوکت دار

بهترین جنس قاب گوشی

این نوع قاب ها روی بدنه خود دارای قسمتی اضافی هستند که برای سهولت استفاده کاربر اضافه شده اند. قاب های هولدر دار انواع مختلفی دارند، برخی از این محافظ های گوشی دارای یک هولدر انگشتی هستند که برای راحتی گرفتن گوشی و جلوگیری از سر خوردن یا افتادن گوشی استفاده می شوند. قاب های با هولدر تاشو قابلیت استفاده به عنوان یک استند را برای قرارگیری روی میز و سایر سطوح دارند و از آن می توانید به عنوان یک استند همراه در هر جایی استفاده کنید. برای خرید قاب گوشی می توانید به این دسته بندی از سایت کالانه مراجعه کنید.

در اکثر این مدل از قاب ها یک سطح فلزی دارای آهنربا وجود دارد که برای اتصال به هولدر مگنتی خودرو استفاده می شود و دیگر نیازی به تهیه یک مگنت جداگانه و قرار دادن آن پشت قاب گوشی برای اتصال به هولدر ماشین وجود نخواهد داشت. قاب های پاپ سوکت دار نیز همانند قاب های هولدر دار هستند که به پشت قاب گوشی می چسبند و استفاده مشابهی شبیه به هولدرها دارند.

بامپر

انواع مدل های قاب گوشی

اکثر این قاب ها تنها دور بدنه را پوشش می دهند و ضربه های وارد شده را به نواحی تحت پوشش را دفع می کنند. همچنین بامپرها معمولا وزن گوشی را افزایش نمی دهند و تنوع بالایی در جنس، رنگ و طرح دارند. بزرگترین عیب این نوع قاب عدم پوشش قسمت پشت گوشی است و اگر گوشی بر روی سطح ناهمواری فرود بیاید یا به لبه میز بخورد، بامپرها کوچکترین کمکی نمی کنند و فقط هزینه ای اضافه اند. به همین دلیل شاید این قاب ها نامناسب ترین نوع قاب ها باشند. البته برخی بامپرها در مدل هایی تولید می شوند که یک لایه محافظ پشت گوشی دارند ولی در این مدل ها نیز همچنان بیشترین تمرکز روی محافظت از پورت ها و لبه های گوشی می باشد.

کیف

بهترین مارک قاب گوشی کدام است؟

کیف ها نوعی دیگری از کاورهای گوشی هستند که یک صفحه اضافی برای قرار گیری روی صفحه نمایش گوشی دارند و از صفحه گوشی نیز محافظت می کنند. بدنه اصلی کیف می تواند پلاستیک یا هر جنس دیگری که بقیه قاب ها دارند باشد. البته جنس بیشتر کیف های محافظ گوشی از چرم ساخته می شود. به صورت کلی کیف ها را می توانیم به دو نوع تقسیم کنیم؛ کیف هایی که صفحه رویی کامل دارند و کیف هایی که نیمی از صفحه یا کل صفحه رویی شفاف است تا اطلاعات روی صفحه راحت تر دیده شود. اینکه کدام یک از این مدل ها گزینه بهتری برای گوشی شما هستند، بستگی به سلیقه و نظر خودتان دارد.

قاب های ویژه

چه قابی برای گوشی بهتر است؟

علاوه بر قاب های اشاره شده در بالا، قاب های دیگری نیز مانند قاب های ضد آب، دارای پاوربانک و قاب بند دار به بازار عرضه شده اند. این قاب ها معمولا یا خوش دست و راحت نیستند و به وزن دستگاه اضافه می کنند یا حتی کارایی مورد نظر را ندارند. به طور مثال قاب های ضد آب کیسه هایی هستند که قاب در آنها قرار می گیرد و بعد از بسته شدن کیسه، آب نمی تواند به درون آن نفوذ کرده و می توان گوشی را در محیط های خیس هم استفاده کرد. اما کافیست تاچ صفحه موبایلتان کمی ضعیف باشد تا دیگر موبایلتان درون این قاب ها کار نکند. یا وقتی که قاب بسته است صدای دستگاه مقداری کاهش می یابد و به طور کلی به طرز چشمگیری از کارایی دستگاه می کاهد.

البته قاب های پاور بانک دار در دنیا معروف شده اند و روز به روز استفاده از آنها متداول تر می شود. این قاب ها درون خود پاور بانک اضافی دارند که می توان از آن به عنوان باتری ذخیره استفاده کرد. اما دقیقا به دلیل وجود باطری در این قاب ها، حجم بزرگ و وزن زیادی دارند. به همین دلیل خیلی ها علاقه ای به استفاده از این قاب ها ندارند. البته قاب های پاوربانک دار به دلیل قیمت بالا تنها برای گوشی های پرچمدار عرضه می شود.

معایب استفاده از قاب گوشی

راهنمای خرید محافظ گوشی

حال که در تا اینجای مقاله راهنمای خرید قاب گوشی به مزایا، کاربرد و انواع مختلف قاب های گوشی اشاره کردیم، وقت آن است که به چند مورد از معایب و نکات منفی این محصولات اشاره کنیم. یکی از مشکلاتی که ممکن است قاب برای استفاده از گوشی به وجود آورد عدم برش خوردن دقیق روی پورت های ورودی است که باعث می شود کابل شارژ یا جک هندزفری به سختی به گوشی متصل شود. مورد بعدی داغ شدن گوشی است که در بعضی موارد مانند بازی کردن و یا اجرای برنامه های سنگین که دمای گوشی بالا می رود، قرار داشتن یک محافظ گوشی در پشت گوشی ممکن از پایین آمدن دمای جلوگیری کرده و باعث بالاتر رفتن دمای گوشی شود. همچنین در برخی موارد مشاهده شده است که استفاده از قاب باعث جلوگیری از دریافت آنتن سیم کارت گوشی نیز می شود.

با وجود مشکلات این چنینی، همچنان وجود یک قاب در پشت گوشی مزایایی دارد که به راحتی می توان به خاطر آنها از معایب و مشکلاتشان چشم پوشی کرد. شما می توانید همواره برای خرید لوازم جانبی موبایل به کالانه مراجعه کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.