چرا روپوش پزشکی سفید است ؟

۲۹ بازديد

روپوش سفید به عنوان یک نماد پاکیزگی در اواخر دهه ۱۸۰۰ به پزشکی معرفی شد.[۱][۲]

در بسیاری مناطق، تاریخچه استفاده از روپوش سفید برای پزشک و جراح به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد.[۳] در قرن نوزدهم، دیدگاهی برای مقابله با خرافه و استفاده از روش علمی پزشکی به وجود آمد. در این میان پزشکی مدرن تصمیم گرفت از شناخته شده‌ترین نماد دانشمندان آن زمان که روپوشهای سفید آزمایشگاهی بودند برای اصلاح نگرش مردم استفاده کند.[۴]

در سالهای اخیر برگزاری جشن روپوش سفید برای دانشجویان دانشکده پزشکی تحصیل می‌کنند، گسترش پیدا کرده‌است.
روپوش پزشکی زنانه

ویژگی روپوش های پزشکی و پرستاری با معرفی انواع آن

روپوش های پزشکی و پرستاری در واقع توسط هیچ فردی اختراع نشده اند، بلکه به آرامی به اسکراب هایی تبدیل شده اند که امروزه می شناسیم.
اولین لباس های پرستاری توسط مادر پرستاری مدرن، فلورانس نایتینگل ساخته شد. در طول جنگ کریمه در دهه 1850، نایتینگل دیدگاه خود را در مورد اینکه لباس پرستار چگونه باید باشد، محقق کرد. او معتقد بود پرستاران باید یونیفرمی بپوشند که به آنها کمک کند احترامی را که شایسته آنهاست به دست آورند و همچنین از آنها در برابر بیماری محافظت کند. در آن زمان لباس یکنواخت آنها یک لباس آستین بلند تیره بود که با یک پیش بند پوشانده شده بود و کلاه پرستاری روی آن قرار داشت.
در اوایل دهه 1900، یونیفرم های تیره رنگ به آرامی جای خود را به تمام سفید دادند که بیشتر بهداشتی و تمیز تلقی می شد. با گذشت زمان جیب‌ها و جزئیات کاربردی به لباس‌ها اضافه شد که برای ابزار و لوازم پزشکی ضروری است. به زودی لباس‌های بلند با لباس‌های سفید کوتاه عوض شد و همراه با کلاه‌های سفید نمادین به لباس نمادین پرستاران تبدیل شد.
در دهه‌های 1980 و 90، رسمیت در روپوش های پرستاری از بین رفت و اسکراب‌ها تبدیل به یونیفورم معمولی برای پرستاران شد. روپوش های پرستاری راحت، آسان و مهمتر از همه بهداشتی اکنون توسط پزشکان، پرستاران و تقریباً تمام کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها استفاده می شود.
روپوش پزشکی

چرا به اسکراب ها اسکراب می گویند؟

اصطلاح اسکراب به دلیل این که لباسی است که در محیطی تمیز و استریل پوشیده می شود، به کار گرفته شد. اسکراب ها اکنون به کلمه ای تبدیل شده اند که بیشتر در مورد لباس های پرستاری استفاده می شود.
چرا پرستاران از اسکراب استفاده می کنند؟
پرستاران به دلایل مختلفی از اسکراب استفاده می کنند، از جمله این واقعیت که به ایجاد یک محیط استریل کمک می کند، امکان شناسایی آسان، حرفه ای و یکنواخت به نظر رسیدن ، راحت و کاربردی و اقتصادی و آسان برای خرید است.
راحت ترین روپوش های پرستاری ها کدامند؟
با وجود بسیاری از مارک های اسکراب که امروزه لباس های اسکراب فوق العاده راحت و آسان برای پوشیدن ایجاد می کنند، در واقع چندین گزینه عالی برای انتخاب وجود دارد. که با مراجعه به سایت میتوانید آن را تهیه کنید.
آیا بیمارستان ها برای کارمندان خود اسکراب تهیه می کنند؟
اگرچه بیمارستان ها طبق قانون ملزم به تهیه اسکراب برای کارکنان خود نیستند، اما برخی از بیمارستان ها به صورت رایگان اسکراب را به کارکنان خود عرضه می کنند. سایر بیمارستان ها به کارمندان خود کمک هزینه ای می دهند تا از آنها برای خرید اسکراب استفاده کنند، در حالی که برخی هستند که انتظار دارند کارمندانشان با سرمایه شخصی خود لباس های فرم خود را خریداری کنند.

پزشکان و پرستاران چه اسکراب هایی می پوشند؟

هیچ اسکراب رنگی مشخصی وجود ندارد که پزشکان در سراسر تخته استفاده کنند، اما برخی از رنگ‌های محبوب وجود دارد که اغلب پزشکان و پرستاران را می‌بینید که از آن‌ها استفاده می‌کنند.
اکثر بیمارستان ها برای شناسایی آسان نیاز دارند که طبقات یا واحدهای خود دارای کد رنگی با اسکراب های رنگی خاص باشند. و فقط این نیست که همه یکدست به نظر برسند، دلایلی برای آن رنگ های خاص وجود دارد. روانشناسی رنگ یک چیز واقعی است!
به عنوان مثال، اسکراب های آبی در بین پرستاران در طبقات مختلف بسیار محبوب هستند، زیرا رنگ آبی حال و هوای حرفه ای، قابل اعتماد و قابل دسترس را ایجاد می کند، تصویری که هر پرستاری دوست دارد آن را به تصویر بکشد. از سوی دیگر، اسکراب‌های صورتی اغلب توسط افرادی که در بخش پس از زایمان کار می‌کنند استفاده می‌شود، زیرا این رنگ احساس آرامش، شفقت و دوستی را ایجاد می‌کند، احساساتی که مطمئناً هر مادر تازه‌ای از آن بهره خواهد برد. اغلب جراحانی را می‌بینید که با اسکراب‌های سبز جراحی پوشیده شده‌اند، زیرا علاوه بر ایجاد احساس آرامش، راحتی و رفاه، رنگ سبز چشمان دست اندرکاران جراحی را به رنگ قرمز خون حساس نگه می‌دارد.
برای خرید روپوش پزشکی تولیدی لباس کار دوخت یادگار می تواند سفارش شما را به صورت عمده و قیمت تولیدی آماده کند .
روپوش پزشکی مردانه

آیا پزشکان یا پرستاران باید در مکان های عمومی از روپوش استفاده کنند؟

این موضوع که آیا استفاده از اسکراب برای پزشکان یا پرستاران در مکان های عمومی مناسب است یا خیر، بحث داغی بوده است. افراد مخالف استفاده از اسکراب عمومی میگویند که پوشیدن اسکراب در مکان‌های عمومی می‌تواند باکتری‌ها و آلودگی را گسترش دهد و کاملاً قدیمی نامناسب است. مثل بیرون رفتن با لباس خواب است. آنها می گویند که استفاده کننده باید قبل از ترک بیمارستان اسکراب خود را عوض کند و اسکراب ها باید به شدت در محیط بیمارستان استفاده شود. برخی دیگر استدلال می‌کنند که هیچ مدرک واقعی وجود ندارد که ثابت کند باکتری‌های روی اسکراب‌ها واقعاً بیماری را گسترش می‌دهند. همچنین، بسیاری از کسانی که در خدمات غیر جانبی فعالیت می کنند نیز ملزم به استفاده از اسکراب هستند، بنابراین همه کسانی که در اسکراب ها می بینید لزوماً مستقیماً با مراقبت از بیمار یا در یک محیط میکروبی کار نمی کنند.
این موضوع به احتمال زیاد برای سال‌های آینده مورد بحث باقی خواهد ماند و صادقانه بگویم که حقیقت در هر دو طرف سکه وجود دارد. اما به طور خلاصه، اگر اسکراب ها لکه یا کثیف شده باشند، باید قبل از خروج از بیمارستان برداشته شوند. و به یاد داشته باشید که همیشه دیگران را به خوبی قضاوت کنید، زیرا زنی که در صف استارباکس جلوی شما اسکراب می پوشد ممکن است فقط یک کارمند صورتحساب در بیمارستان محلی باشد.

ویژگی های روپوش های پزشکی و پرستاری
حتی در زندگی پر هیجان متخصصان مراقبت های بهداشتی، ظاهر مهم است. اولین چیزی که یک بیمار زمانی که پزشک یا پرستار به او مراجعه می کند، می بیند، روپوش پزشکی است. این خیلی بیشتر از شیک یا دلپذیر به نظر رسیدن است، رنگ و برش مناسب می تواند به آرامش بیماران شما کمک کند و کمی اضطراب را از موقعیت دور کند. یکی از تولید کنندگان محبوب روپوش های پزشکی و پرستاری هلدینگ تجهیزات پزشکی دنا است که می‌توانید نگاهی به آن بیندازید. که کیفیت بررسی شده و مطابق با استانداردهای بیمارستان ها و مراکز درمانی نیز هستند.

برای دیدن نمونه کار و قیمت روپوش پزشکی با مراجعه به سایت دوخت یادگار که تولیدی لباس کار و روپوش پزشکی در تهران است می توانید روپوش پزشکی شیک را با قیمناسب خریداری کنید .
https://dookhteyadegar.com/product-category/%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c-%d9%88-%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c/

رنگ روپوش پزشکی
از لحاظ تاریخی، پزشکان و پرستاران به ویژه در اتاق عمل روپوش سفید می پوشیدند، اما تحقیقات نشان می دهد که اسکراب های سبز یا فیروزه ای مناسب تر هستند، زیرا شستن لکه های قرمز خون از چیزی رنگی به جای چیزی سفید کمی آسان تر است. آنها به جراحان کمک کردند که بهتر ببینند. اسکراب‌های سبز یا سبز آبی به پزشکان کمک می‌کنند بینایی خود را تازه کنند و از خستگی چشم‌های دردناک و خستگی بصری ناشی از خیره شدن به چیزی قرمز یا سفید روشن جلوگیری کنند

رنگ سفید روپوش‌ پزشکی می‌تواند کوچک‌ترین آلودگی را نشان دهد و بهترین رنگ برای پوشش پزشک محسوب می‌شود. با اینکه می‌دانیم خود پزشکان محترم بیشتر از ما به بهداشت لباس و سلامتشان حساس هستند، نکته‌هایی را درباره بهداشت لباس کار به آنها یادآور می‌شویم تا با رعایت این نکته‌ها سلامتشان به خطر نیفتد:

 

۱. روپوش خود را هر ۲ تا ۳ روز یک بار حتما بشویید. استفاده از پودر صابون برای شستشوی روپوش‌های سفید باعث می‌شود این لباس‌ها چرک‌مرده به نظر نرسند.

 

۲.از آنجا که احتمال آلوده بودن این لباس کار به آلودگی‌های عفونی موجود در محل کارتان وجود دارد، حتما آنها را برای پاکیزه و استرلیزه شدن با آب داغ بشویید.

۳. بهتر است روپوش خود را پس از شستشو، برای خشک شدن در هوای آزاد و در صورت امکان در معرض آفتاب مستقیم پهن کنید.

 

۴ اگر قصد دارید روپوش خود را برای شستن به منزل ببرید، هرگز آن را داخل کیف، روی صندلی اتومبیل یا در کنار سایر وسایل شخصی‌تان قرار ندهید. بهتر است از یک نایلون جداگانه استفاده کنید و نایلون را هم پس از خارج کردن روپوش یا دور بیندازید یا برای قرار دادن زباله استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن‌است باعث انتقال آلودگی‌های روپوش کار به سایر لباس‌ها و وسایل شخصی‌تان شوید.

 

۵. اگر در آزمایشگاه کار می‌کنید، حتما در صورت ترشح نمونه‌ها به روپوش خود، آن را بلافاصله از تن خارج و لباس تمیز دیگری به تن کنید. چنین روپوشی باید با آب داغ و مواد ضدعفونی‌کننده و جداگانه شسته شود. اگر هنگام معاینه دهانی بیماران (مثلا در موارد ابتلا به آنفلوانزا یا انجام کارهای دندان‌پزشکی) احساس کردید آب دهان بیمار روی آستین روپوش ترشح کرد، حتما پس از خروج بیمار و پیش از پذیرفتن بیمار بعدی، روپوش خود را عوض کنید.

۶. همیشه یک روپوش اضافی در محل کارتان داشته باشید تا در صورت آلوده شدن روپوش، بتوانید آن را عوض کنید.

 

۷. دندان‌پزشکان و پزشکان دیگر می‌توانند آستینک‌های سفید یا کرم ساده و نخی روی آستین روپوش خود بکشند تا در صورت آلوده شدن آستین لباس با ترشح یا خون دهان بیمار، فقط مجبور به درآوردن آستینک باشند؛‌ نه روپوش.

 

۸. بهتر است برای اطمینان از پاکیزگی کامل روپوش، از قرص‌ها یا محلول‌های ضدعفونی‌کننده لباس هم هنگام شستشو کمک بگیرید.

 

۹. هرگز روپوش‌های آلوده را در منزل و پیش از شستشو روی تخت نیندازید یا کنار سایر لباس‌ها در اتاق آویزان نکنید. اگر بهداشت لباس کار پزشکان و افرادی که در مراکز درمانی مشغول به کار هستند، به خوبی رعایت نشود، احتمال دارد آلودگی‌ها و عوامل عفونی را از طریق این لباس آلوده به منزل ببرند و زمینه ابتلای افراد خانواده به انواع بیماری‌های عفونی را فراهم کنند.
۱۰. روپوشی بخرید با دوخت کم. سعی کنید هنگام خرید روپوش، انواعی از آن که بدون یقه و با کمترین میزان دوخت و مدل هستند، انتخاب کنید. شستن و اتو کردن چنین روپوش‌هایی از روپوش‌های یقه‌دار و مدل‌دار ساده‌تر است.
 اگر تمایل دارید بدانید خرید لباس کار از تولیدی چه مزیتی دارد اینجا کلیک کنید .



تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.